Tatreez Cafe

Tatreez Cafe, London N16

Our aim was to create a space which would work throughout the day and long into the evening. Warm, inviting but also fresh, contemporary and uplifting. The huge oven positioned in the shopfront entices passers by inside whilst a seat at the bar allows you to keep an eye on the action inside the kitchen. We went for exposed brick walls, charcoal grey timber flooring , beautiful vibrant hexagon floor tiling, a curved concrete bar top and terracotta pendants. By increasing the height of the shopfront maximum daylight now filters all the way into the back of the space emphasizing the generous ceiling heights and the views through to the private hire space at the back.

54679



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s